woensdag 30 november 2016

Quesadilla's met chorizo en kidneybonen - done


Soms zijn de eenvoudigste recepten de lekkerste recepten. Dit recept bevat maar vijf ingrediƫnten en is echt binnen no-time klaar. Voor dit recept gebruiken wij een kant- en klaar product, namelijk de HAK Kidneybonen Chili. Normaal zijn wij niet zo fan van het gebruik van kant- en klare pakjes en zakjes maar dit product bevat helemaal geen rare toevoegingen. Het is een rijk gevulde schotel met 364 gram bonen en groenten op smaak gebracht met kruiden en specerijen en geen kunstmatige toevoegingen. Wil je snel een maaltijd op tafel zetten, gebruik dan dit fijne product van HAK eens!




NODIG (2 personen):
  • Hak Kidneybonen chili (500 gram)
  • 1 rode paprika
  • 125 gram chorizo
  • 4 (volkoren)tortillawraps
  • geraspte kaas

HOE:

  • Snijd een rode paprika in stukjes.
  • Snijd ook de chorizo in kleine blokjes.
  • Bak de rode paprika samen met de chorizo voor enkele minuten in een pannetje. Voeg de Hak Kidneybonen chili ook aan het pannetje toe en verwarm voor een aantal minuten mee.
  • Leg 1 tortillawrap in een koekenpan, besmeer de tortilla met de kidneybonen chili, chorizo en paprika en tot slot wat geraspte kaas.
  • Leg een andere tortillawrap erbovenop en bak de tortilla een aantal minuten tot hij warm en wat bruiner wordt.
  • Keer het geheel om met een bord zodat je ook de andere kant kunt verwarmen. Verwarm ook deze kant voor enkele minuten.
  • Herhaal dit met de volgende twee wraps.
  • Snijd de wraps in vier punten. 
Liefs,

Naomi

1 opmerking: